Beleven is leven

Mooie reizen ontstaan door aandacht en maximale aandacht is precies datgene wat wij geven aan alle reizen die we voor onze klanten samenstellen. Of het nou een 10-daagse reis betreft of een rondreis van 5 weken; belangrijk is dat het de reis wordt die bij u past. Onze rondreizen kunnen u naar alle uithoeken van Zuid Afrika brengen en wij bieden reizen voor iedereen: met z’n tweeën, als gezin of met een vriendengroep.

Om u een idee te geven van onze individuele rondreizen hebben wij er een aantal voor u uitgewerkt, min of meer gericht op mensen die Zuid Afrika voor de eerste keer bezoeken. Deze reizen gelden als voorbeeld maar kunnen natuurlijk wel als zodanig geboekt worden. U kunt uw route indelen zoals u dat het liefste heeft.

Individueel reizen betekent vrijheid. U bepaalt zelf waar u heen reist, hoe u reist en in welk tempo. Met deze manier van reizen staat u open voor het "onverwachte" en is er meer ruimte om het échte Zuid-Afrika te "ontdekken" en te "beleven". Samen met u stellen wij graag uw droomreis samen.

Om u de kans te geven zo optimaal mogelijk van de omgeving te genieten, verblijft u bij onderstaande reizen bijna overal 2 nachten. Onze accommodaties zijn met veel zorg geselecteerd en zijn veelal uniek door hun ligging. Het massatoerisme zult u hier zeker niet tegen komen.

Bij het boeken van een reis houden wij rekening met de koers van de Zuid Afrikaanse Rand van dat moment.  

Voorbeeld reizen

Kaapse pracht
Als u niet zoveel tijd heeft om heel Zuid-Afrika door te reizen, dan is een vakantie aan de Kaap een hele goede keuze. De Kaap geeft een prachtige indruk van het land en biedt alles om een heerlijke vakantie houden. Relaxed, lekker eten en drinken, heerlijke accommodaties, een prachtige natuur … een reis door de Kaap is heel afwisselend. <lees verder>

Puur natuur
Dromen van luxe safari's wordt werkelijkheid met deze reis door de noordelijke provincies van Zuid-Afrika. De uitgestrekte savannes, de pracht van de dieren, de adembenemende natuur en de fantastische onderkomens maken deze reis tot een onvergetelijke ervaring.
<lees verder>

Vat self die pad en ry
De highlights van Zuid-Afrika maar dan in de sfeer van Kamunyak Travel – een reis vol hoogtepunten, afgewisseld met bijzondere ontmoetingen. U reist van Kaapstad naar Johannesburg of van Johannesburg naar Kaapstad en wij leiden u naar de mooiste plekjes. Ga bijvoorbeeld op jeepsafari door de plooien van de Swartbergen waar geen andere toerist komt. Ontdek met ons die leuke restaurantjes, neem de tijd voor Kaapstad, bezoek de Tafelberg, het Waterfront en neem als een echte Capetonian een sundowner op Signal Hill. Bespreek met ons hoe u op safari wilt gaan: zelf rijden in een nationaal park óf met een gids in een open jeep door een privé wildpark.
<lees verder>

Walking safaris
Beleef de bush zoals onze voorvaderen dit deden; te voet! Een wandelsafari geeft een heel ander perspectief dan een safari per jeep. Al je zintuigen staan op scherp. Je hoort, ziet, ruikt en voelt de bush.

Samen met twee gewapende rangers wandel je door de bush op zoek naar dieren en hun sporen. Geniet van de natuur om je heen en ervaar de opwinding als je te voet een impala, wrattenzwijn, buffel of zelfs een olifant tegenkomt. Een wandelsafari kan ingepast worden in een verblijf bij diverse lodges. Je kunt echter ook kiezen voor een meerdaags arrangement waarbij je slaapt in safari tenten, de safari’s in het teken van wandelen staan en je geniet van een paar actieve dagen in de bush.

Een wandelsafari kan als bouwsteen gecombineerd worden met uw rondreis. Vraag ons naar de mogelijkheden.

"Beleef het leven zo intens mogelijk. Laat je verrassen en overdonderen. Verbazen en bewonderen. Geniet ervan, met volle teugen, Zuid Afrika is verrukkelijk. Onze reizen laten je het beste van het beste beleven. Dát is pas leven …. "REISINFORMATIE

Vluchtinformatie
Autoverhuur
Garantie
Een reis boeken
Algemene Voorwaarden