Kamunyak Travel...my Suid Afrikaanse droom.

Kamunyak Travel is ontstaan uit een langgekoesterde droom om mijn liefde voor Zuid-Afrika op de één of andere manier met anderen te kunnen delen. Voordat het zover was moest er heel wat gesleuteld worden aan het perfecte concept, moesten er contacten worden gelegd met de juiste mensen en moest er aan allerlei officiële verplichtingen worden voldaan. Na heel wat maanden van voorbereiding en op en neer reizen naar Zuid Afrika was het eindelijk zover en was Kamunyak Travel begin 2006 een feit.

Zelf reizen wij zeker één à twee keer per jaar naar Zuid-Afrika om altijd persoonlijk op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen, onze contacten te bezoeken en om steeds opnieuw weer nieuwe dingen te ontdekken en te beleven. Daardoor komt onze informatie altijd uit eerste hand.

Waarom Kamunyak Travel?
Wij zijn een dynamische en boven alles enthousiaste online reisorganisatie, gespecialiseerd in persoonlijke en op maat gemaakte rondreizen door Zuid-Afrika die niet op het massatoerisme zijn gericht. Wij streven naar een persoonlijke aanpak, zowel hier in Nederland voor aanvang van uw reis als in Zuid-Afrika zelf. Een kennismaking met Zuid-Afrika is niet alleen genieten van de prachtige natuur en de onvergetelijke safari's, maar ook proeven van de heerlijkste gerechten en wijnen, dwalen door de moderne steden en pittoreske dorpjes waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Een vakantie dient een verrijkende ervaring te zijn en het is ons streven dit voor u waar te maken. U krijgt namelijk geen tweede kans voor een eerste indruk!

Maatwerk vergt tijd en vooral kennis. Wij weten uit eigen ervaring dat goed maatwerk een bijzonder resultaat en tevreden reizigers levert.

“Kom bly lekker en geniet van regte Suid Afrikaanse gasvryheid”


Onze reizen worden gekenmerkt door overnachtingen in kleinschalige sfeervolle accommodaties die met veel zorg door ons zijn geselecteerd en die veelal uniek zijn door hun ligging. Wij stellen u in staat met onze kennis, ervaring en contacten om snel, gemakkelijk en bij één adres een unieke reis naar dit bijzondere land samen te stellen.

Waar komt de naam vandaan?
Ooit zag ik een documentaire op televisie over een leeuwin die zich ontfermde over een antilope jong. Dorpelingen hadden haar Kamunyak genoemd. Ik zag een adembenemend en ontroerend verhaal en ontdekte dat de naam Kamunyak ‘gezegende’ betekent. Die naam vond ik mooi en toepasselijk voor mijn reisorganisatie. Voor mij voelt het als een zegen om te reizen door Zuid Afrika, het land waaraan ik voorgoed mijn hart verloor.REISINFORMATIE

Vluchtinformatie
Autoverhuur
Garantie
Een reis boeken
Algemene Voorwaarden